ΕΤΑΙΡΕΙΑ Sitemakers.GR

Ποιοι είμαστε

Οι Site Makers είναι εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής ολοκληρωμένων λύσεων ιστοσελίδων και εφαρμογών διαδικτύου. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία εναλλακτική πρόταση στην Ελληνική αγορά, μένοντας μακριά από τα κακώς κείμενα, προκειμένου να μας αναδείξουν οι ίδιοι οι πελάτες μας. Οι σημαντικότεροι άξονες της πολιτικής μας είναι:
  • Τιμάμε τους χρόνους παράδοσης, με κάθε κόστος.
  • Είμαστε αφοσιωμένοι στον έμπορο, αξιόπιστοι και προσηλωμένοι στο συμφέρον του.
  • Επιμένουμε στην ποιότητα και την πρωτοτυπία του τελικού αποτελέσματος.
Η επιτυχία των εργασιών μας, αντανακλά στους πελάτες μας οι οποίοι σήμερα αποτελούν τον καλύτερο φορέα προώθησης του ονόματός μας.

Στόχοι και όραμα

Αναλαμβάνουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαδικτύου. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις ιστοσελίδων και εφαρμογές διαδικτύου. Δραστηριοποιούμαστε σχεδόν δέκα χρόνια διατηρώντας εξωστρέφεια, έτσι ώστε να συντηρούμε ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών κάθε ειδικότητας, για να μπορούμε να αναλάβουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου "με το κλειδί στο χέρι". Βρισκόμαστε στην Σαλαμίνα και εξυπηρετούμε on-site περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και εκτός Αττικής με την μέθοδο τηλεδιάσκεψης.

Τιμές ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας

Την κατασκευή ιστοσελίδων και την παροχή συνολικών διαδικτυακών λύσεων με το κλειδί στο χέρι. Διαθέτουμε εμπειρία για κάθε τύπο ιστοσελίδας που εξυπηρετεί καλύτερα και οικονομικότερα τις ανάγκες σας.

Κόντρα στο γενικότερο κλίμα ανατιμήσεων και πιέσεων της αγοράς, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα των καιρών και τη οριακή θέση που βρίσκεται ο σημερινός επαγγελματίας πελάτης μας, έχουμε επιβάλλει γενναίες μειώσεις τιμών σε όλα τα προϊόντα κατασκευής ιστοσελίδας.