Υποστήριξη

tech support Η υποστήριξη είναι η προϋπόθεση για να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά η ιστοσελίδα σας στη διάρκεια του χρόνου. Αν και είναι ένας από τους κρισιμότερους παράγοντες, πολύ συχνά δεν τον υπολογίζει ο ενδιαφερόμενος. Λιγότερες από τις μισές ιστοσελίδες διαθέτουν υποστήριξη, αν και υπάρχουν κρίσιμοι λόγοι που το υπαγορεύουν.

Οι λόγοι που υπαγορεύουν να έχετε υποστήριξη

Επιθέσεις σε ιστοσελίδες

website attack Στο διαδίκτυο βρίσκονται δεκάδες εκατομμύρια διαφορετικά συμφέροντα συνδεδεμένα στον ίδιο χώρο από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το μεγάλο και εύκολο κέρδος γίνεται με “χτυπήματα κάτω από τη ζώνη”. Spammers, hackers και άλλα παράσιτα του διαδικτύου, ευδοκιμούν όλο και περισσότερο αναζητώντας ιστοσελίδες να γίνουν γέφυρα για τα συμφέροντά τους. Η κάθε ιστοσελίδα γίνεται αποδέκτης καθημερινών επιθέσεων στις διατάξεις ασφαλείας. Χωρίς πρόληψη και προστασία, μοιραία κάποια στιγμή η ιστοσελίδα σας θα γίνει φορέας malware, spam περιεχομένου κλπ. Απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις, η υποστήριξη μπορεί να έχει τόσο κατασταλτικό όσο και προληπτικό ρόλο.

Αστάθεια περιβάλλοντος

website stability Η εγκατάσταση ιστοσελίδας γίνεται βάση συγκεκριμένων προδιαγραφών. Αν κάποια από τις προδιαγραφές αλλάξει, η ιστοσελίδα κινδυνεύει από το να μην επικοινωνεί σωστά με τους επισκέπτες σας, έως και να μη λειτουργεί καθόλου. Το διαδίκτυο είναι ένας χώρος που διαμορφώνεται συνεχώς. 1 έτος στο διαδίκτυο, είναι πολύ μεγάλος χρόνος για να υπολογίζουμε σε σταθερά δεδομένα. Η υποστήριξη διαμορφώνει ένα οργανωμένο πρόγραμμα σταδιακής διαμόρφωσης, ώστε η ιστοσελίδα σας να παρακολουθεί τις εξελίξεις για να μη χάνει ποτέ σε προσβασιμότητα.

Ανάγκη εξέλιξης ιστοσελίδας

website evolution Η επιχείρησή σας εξελίσσεται διαρκώς. Το ίδιο οφείλει να κάνει και η ιστοσελίδα που την παρουσιάζει. Οι στατικές ιστοσελίδες συνήθως απαιτούν αλλαγές τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο, που θα περιλαμβάνουν από νεότερα προϊόντα ή υπηρεσίες, ως και μία γενικότερη ανανέωση.
Στις στατικές ιστοσελίδες αυτό απαιτεί ένα κάποιο πρόσθετο κόστος, ενώ οι εργασίες δεν θα είναι ετοιμοπαράδοτες την στιγμή που θα τις παραγγείλετε. Η κάλυψη υποστήριξης σε αυτό τον τομέα, εκτός από προτεραιότητα, σας εγγυάται προγραμματισμένες αλλαγές χωρίς επιπλέον κόστος, μια που θα επιμερίζεται από την υποστήριξη σε πιο χαμηλότερη τιμή.

Υποστήριξη χρήσης

usage support Εφόσον παραγγείλετε φιλοξενία από εμάς, θα σας παραδώσουμε πρόγραμμα ελέγχου για να διαμορφώνετε τις σχετικές διατάξεις (όπως π.χ. ορισμός e-mail, backup κλπ). Στα πλαίσια δυναμικής ιστοσελίδας, θα παραλάβετε επίσης κονσόλα ελέγχου περιεχομένου.
Όσο καλύπτεστε από τεχνική υποστήριξη, σας παρέχουμε οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια ή και παρέμβαση τυχών χρειαστείτε. Σε ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, ενδεχομένως μας αναφέρετε κάτι που να λειτουργεί εκτός προδιαγραφών, που ενδεχομένως να απαιτεί ειδική χρήση, παρέμβαση ή ακόμα και διόρθωση του προγράμματος.

Βάση των παραπάνω αναγκών χορηγούμε προαιρετικά δύο προϊόντα υποστήριξης:

Total Support contract Αυτό το πακέτο υποστήριξης εξασφαλίζει να μην ασχοληθείτε ποτέ με τεχνικά θέματα, για να μείνετε αναπόσπαστος με τη δουλειά σας. Η υποστήριξη γίνεται τηλεφωνικά 365 μέρες το χρόνο, 24ώρες το 24ωρο. Συνοπτικά σας παρέχεται:
 • τηλεφωνική υποστήριξη απευθείας με τεχνικό (24x7x365)
 • μεταβολές στατικού περιεχομένου σε μηνιαία βάση
 • μεταβολές στις διατάξεις του server φιλοξενίας σας (προσθήκη λογ/σμού e-mail, προγράμματος, αρχείων κλπ)
 • εγγύηση αδιάλειπτης λειτουργίας διατάξεων
 • πρόληψη και καταστολή από ανεπιθύμητες επιθέσεις στην ιστοσελίδα σας
 • περιοδικό ή κατα παραγγελία backup του χώρου φιλοξενίας & της βάσης σας
 • υποστήριξη χρήσης των διατάξεων που σας παραδόθηκαν
 • συμβουλευτικές υπηρεσίες
Επιπλέον καθ’ όλο το διάστημα κάλυψης περιλαμβάνεται δωρεάν φιλοξενία και support με κορυφαία χαρακτηριστκά. ΚΟΣΤΟΣ 50€/μήνα
on Call Support Contract Είναι ένα οικονομικό συμβόλαιο υποστήριξης, προκειμένου να είστε καλυμμένοι με τις αναγκαίες διατάξεις τηλεφωνικά. Αναλυτικά περιλαμβάνει:
 • Τηλεφωνική υποστήριξη στο κέντρο τις εργάσιμες μέρες και ώρες
 • εγγύηση αδιάλειπτης λειτουργίας διατάξεων
 • καταστολή από ανεπιθύμητες επιθέσεις στην ιστοσελίδα σας
 • περιοδικό backup του χώρου φιλοξενίας & της βάσης σας
 • συμβουλευτικές υπηρεσίες
ΚΟΣΤΟΣ 350€/έτος

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας του συμβολαίου Total Support:

Για όσο διάστημα είστε καλυμμένοι με Total Support δεν θα πληρώνεται φιλοξενία.
Σας παρέχουμε δωρεάν τις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας που βλέπετε πιο κάτω:
 • 2 domain name όποιας μορφής θέλετε
 • 1GB χώρος φιλοξενίας
 • Απεριόριστο Bandwidth/Traffic
 • Απεριόριστοι επαγγελματικοί λογ/σμοι e-mail + webmail για τον καθένα + spam filters, autorespond, smtp server κ.α
 • 5 subdomains
 • 2 Βάσεις δεδομένων MySQL
 • Πίνακας διχείρισης Plesk 9.3
 • Στατιστικά ιστοσελίδας 24ώρες / 365μέρες

Τιμές ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας

Την κατασκευή ιστοσελίδων και την παροχή συνολικών διαδικτυακών λύσεων με το κλειδί στο χέρι. Διαθέτουμε εμπειρία για κάθε τύπο ιστοσελίδας που εξυπηρετεί καλύτερα και οικονομικότερα τις ανάγκες σας.

Κόντρα στο γενικότερο κλίμα ανατιμήσεων και πιέσεων της αγοράς, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα των καιρών και τη οριακή θέση που βρίσκεται ο σημερινός επαγγελματίας πελάτης μας, έχουμε επιβάλλει γενναίες μειώσεις τιμών σε όλα τα προϊόντα κατασκευής ιστοσελίδας.