ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες λειτουργίας ιστοσελίδων

Υπηρεσίες λειτουργίας ιστοσελίδων Η ιστοσελίδα είναι η πιο κρίσιμη επένδυση, η βιτρίνα της επιχείρησής σας. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι για να είναι αποτελεσματική στο έργο της, απαιτούνται υπηρεσίες προβολής και συντήρησης που αποτελούν το σύνολο των λειτουργικών της εξόδων.

Έτσι θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η ιστοσελίδα θα πρέπει:

  • να έχει χώρο φιλοξενίας για να εμφανίζεται στο διαδίκτυο και θα πρέπει να κατοχυρώσετε το όνομα με το οποίο θα την καλείται (domain). Πρόκειται για συνδρομητικές υπηρεσίες που οι τιμές τους ποικίλουν στην αγορά.
  • Απαραίτητο επίσης είναι να αποφασίσετε ένα τρόπο να την διαφημίσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, τόσο οι παραδοσιακοί, όσο και οι διαδικτυακοί.
  • Τέλος, καλό θα είναι να έχετε ένα συμβόλαιο υποστήριξης ώστε κάποιος να σας κατοχυρώνει αν λ.χ. η ιστοσελίδα σας δεχθεί επίθεση ή αν λ.χ. χρειαστείτε υποστήριξη χρήσης της κονσόλας που χειρίζεστε κλπ.

Τιμές ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας

Την κατασκευή ιστοσελίδων και την παροχή συνολικών διαδικτυακών λύσεων με το κλειδί στο χέρι. Διαθέτουμε εμπειρία για κάθε τύπο ιστοσελίδας που εξυπηρετεί καλύτερα και οικονομικότερα τις ανάγκες σας.

Κόντρα στο γενικότερο κλίμα ανατιμήσεων και πιέσεων της αγοράς, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα των καιρών και τη οριακή θέση που βρίσκεται ο σημερινός επαγγελματίας πελάτης μας, έχουμε επιβάλλει γενναίες μειώσεις τιμών σε όλα τα προϊόντα κατασκευής ιστοσελίδας.