Φιλοξενία

hosting plan Σε κάθε παραγγελία άνω των 600€ διαθέτουμε στους πελάτες μας δωρεάν φιλοξενία και domain για ένα χρόνο. Κατόπιν οι χρεώσεις είναι 100€ ετησίως. Όσοι πελάτες μας έχουν παραγγελίες κάτω από 600€ ή όσοι επιθυμούν ΜΟΝΟ υπηρεσίες hosting από εμάς, ισχύουν οι ίδιες τιμές με χρέωση από το πρώτο χρόνο. Εναλλακτικά, προσφέρουμε πακέτο φιλοξενίας που περιλαμβάνει ιστοσελίδα που επιλέγετε από προκαθορισμένα σχέδια
 

Linux Hosting plan

linux hosting plan
  • 1GB χώρος φιλοξενίας
  • Απεριόριστο Bandwidth/Traffic
  • Απεριόριστοι e-mail λογαριασμοί
  • Απεριόριστα Subdomains
  • MySQL Βάση Δεδομένων
  • Δώρο το domain (εφόσον δεν έχετε)
Κόστος: 100€ ετησίως
 

Linux Hosting plan PLUS+

linux hosting plan plus Κατάλληλη για μια αρχική αλλά αξιοπρεπή παρουσία στο διαδίκτυο. Αφορά ακριβώς το προηγούμενο πλάνο φιλοξενίας, το οποίο όμως έχει επιπλέον προεγκατεστημένη ιστοσελίδα, στην οποία θα τοποθετήσουμε τα περιεχόμενα της εταιρείας σας. Για σχέδιο ιστοσελίδας θα διαλέξετε ανάμεσα σε ειδικά διαμορφωμένες επιλογές που συνοδεύουν τη προσφορά. Κόστος:

 

 

Τιμές ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας

Την κατασκευή ιστοσελίδων και την παροχή συνολικών διαδικτυακών λύσεων με το κλειδί στο χέρι. Διαθέτουμε εμπειρία για κάθε τύπο ιστοσελίδας που εξυπηρετεί καλύτερα και οικονομικότερα τις ανάγκες σας.

Κόντρα στο γενικότερο κλίμα ανατιμήσεων και πιέσεων της αγοράς, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα των καιρών και τη οριακή θέση που βρίσκεται ο σημερινός επαγγελματίας πελάτης μας, έχουμε επιβάλλει γενναίες μειώσεις τιμών σε όλα τα προϊόντα κατασκευής ιστοσελίδας.