Κατασκευή ιστοσελίδων

Τα είδη των ιστοσελίδων

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι να αντιληφθείτε τον τύπο ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ιστοσελίδων, ανάλογα με τις δυνατότητες, το αντικείμενο που δραστηριοποιείστε και τις υπηρεσίες που η ιστοσελίδα σας θα παρέχει στους επισκέπτες σας. Οι ιστοσελίδες χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα από τη σκοπιά που τις βλέπουμε.

Από πλευράς ανανέωσης περιεχομένων

Από πλευράς ανανέωσης περιεχομένων Τις δυναμικές και τις στατικές ιστοσελίδες. Οι δυναμικές ιστοσελίδες σας παρέχουν την δυνατότητα με τη χρήση μιας κονσόλας, να ελέγχετε τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας on-line 24ώρες το 24ωρο από όπου κι αν βρίσκεστε. Οι στατικές ιστοσελίδες, από την άλλη, είναι φθηνότερες, υπερτερούν ελαφρώς σε εμφάνιση και δεν έχουν απαιτήσεις χειρισμού κονσόλας. Όταν όμως επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές στο σώμα τους, απαιτείται παραγγελία στον κατασκευαστή σας. Αυτό προσθέτει λειτουργικά έξοδα και καθυστέρηση υλοποίησης των αλλαγών. Εφόσον η ιστοσελίδα σας κρίνεται πως χρειάζεται αλλαγές συχνότερα από 4-5 φορές το χρόνο, σας συμφέρει να τοποθετηθείτε σε μία δυναμική ιστοσελίδα.

Από πλευράς σκοπιμότητας

Από πλευράς σκοπιμότητας Σε αυτή τη λογική χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Στις ιστοσελίδες μπροσούρας, που ουσιαστικά φέρουν πληροφορίες και διαφημιστικό περιεχόμενο για την επιχείρησή σας. Στις ιστοσελίδες καταλόγων, που διαθέτει μια βασική μπροσούρα και από εκεί και πέρα περιέχει πρόγραμμα καταλόγου που παρουσιάζει και διευκολύνει την λήψη αποφάσεων των πελατών σας (π.χ. κατάλογος αναζήτησης real estate). Και στις ιστοσελίδες εμπορίου, που εκτός από όσα διαθέτει η ιστοσελίδα καταλόγου, διαθέτει επιπλέον σύστημα παραγγελιών, αποθήκης, έως και δυνατότητα χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

Από πλευράς τεχνολογίας

Από πλευράς τεχνολογίας Χωρίζονται στις συμβατικές ιστοσελίδες, που είναι ιστοσελίδες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο διαδίκτυο και στις flash ιστοσελίδες. Οι τελευταίες περιέχουν εντυπωσιακά animated graphics με μοντέρνους όρους παρουσίασης και είναι σαφώς πιο αποτελεσματικές όταν η παρουσίαση έχει να παίξει κυρίως με τις εντυπώσεις και λιγότερο με την μελέτη των περιεχομένων της. Είναι όμως ακριβότερες από τις συμβατικές. Αν και οι flash ιστοσελίδες υστερούν στις μηχανές αναζήτησης (όπως η google), εμείς τις κατασκευάζουμε με ειδική τεχνολογία που εξομοιώνει πλήρως την αποτελεσματικότητα των αντίστοιχων συμβατικών.

Τιμές ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας

Την κατασκευή ιστοσελίδων και την παροχή συνολικών διαδικτυακών λύσεων με το κλειδί στο χέρι. Διαθέτουμε εμπειρία για κάθε τύπο ιστοσελίδας που εξυπηρετεί καλύτερα και οικονομικότερα τις ανάγκες σας.

Κόντρα στο γενικότερο κλίμα ανατιμήσεων και πιέσεων της αγοράς, αντιλαμβανόμενοι τα μηνύματα των καιρών και τη οριακή θέση που βρίσκεται ο σημερινός επαγγελματίας πελάτης μας, έχουμε επιβάλλει γενναίες μειώσεις τιμών σε όλα τα προϊόντα κατασκευής ιστοσελίδας.